Email: hello@iagro.ro

Povestea noastră

Cum a început totul ...
Flexibilitate100%
Securitate100%
Google Maps75%
Senzori15%

Despre iAGRO

digitalizăm agricultura.

Digitalizarea unei culturi aduce costuri mai mici, dar producție mai mare, tocmai de aceea ne-am gândit la o soluție prin care putem ajuta fermierii. iAGRO este o platformă în care fiecare fermier se poate înscrie, iar apoi iși poate administra cultura. Un prim pas este să importe fișierul .gpx primit de la APIA, apoi iți poți administra culturile și parcelele. Deocamdată nu prezentăm nici un tutorial deoarece dorim să vedem cât de intuitiv este sistemul pentru cineva care nu l-a văzut până acum.

Prin intermediul sistemului iAGRO poți să: adaugi o listă de produse, apoi să adaugi soiuri fiecărui produs, de asemenea poți să iți faci o flotă de utilaje și o echipă de oameni, iar completânda aceste lucruri poți avea la sfârțit un istoric al culturii, iar, de asemenea, iAGRO este capabil să genereze un raport cu standardele culturii.

Prezentăm fiecare progres și ne prezentăm și aplicația fără nici cea mai mică ezitare, tocmai de aceea în stânga acestui text o să vedeți progresul.

big-icon

Ajutăm natura, nu o distrugem

Digitalizarea este viitorul, tocmai de aceea recomandam folosirea oricarui sistem care inlocuieste foile. Trebuie sa ingrijim natura si sa colaboram cu ea, de ce sa o distrugem inutil?

Ingrijim cultura profesionist

Producția se poate eficientiza oferind temperatura, lumina și umiditatea potrivită, tocmai de aceea, în curând, o să punem la dispoziție instalarea de senzori pe cultură pentru urmărirea unor paramitrii în timp real.

Documentăm natura și cultura

Punem la dispoziție posibilitatea păstrării in istoric al culturilor plantate, operațiunilor efectuate asupra acestora, utilajelor folosite pentru efectuarea operațiunilor, concomitent iAGRO oferă posibilitatea păstrării a unui istoric al substanțelor folosite asupra culturii.

Urmărind istoricul iți poți repara greșelile și iți poți crește producția.

Avem o șansă în face o agricultură înteligentă

Participi alături de alți fermieri pentru a iți ușura activitatea?

Da, vreau să testez!